• Smart TV
 • Aromatic 89Novo
 • Ručni satovi
 • Sunčane naočale
 • Parfemi
 • Mali električni uređaji
 • Notebook računala
 • Prodajni hitovi
 • Električni bicikli
 • TOTALNA RASPRODAJA
 • Za nju & njega
 • Poklon bon

Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA


Podaci o poduzeću

Prekoreda.hr
Stegne 11a
1000 Ljubljana

OIB: 26582183326

E-mail: info@prekoreda.hr

 

Sjedište

Imode d.o.o.
Polica 173
1000 Ljubljana
Slovenija

OIB: SI17275458
Matični broj: 3989020000
Obaveznik PDV-a: da
Osnovni kapital: 7.500 EUR
Srg. 2017/21264, reg. organ je Okružni sud u Ljubljani

E-mail: info@imode.si


Kupca obvezuju opći uvjeti koji vrijede u trenutku kupnje (postavljanje internetske narudžbe).

 

OPĆI UVJETI
Trgovački centar prekoreda.hr kojim upravlja poduzeće Imode d.o.o. pruža brzu dostavu, povoljne uvjete i uvijek dostupan kontakt, gdje dodatne informacije o proizvodima možete dobiti na web stranici www.prekoreda.hr


Opći uvjeti poslovanja web trgovine prekoreda.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, s preporukama Gospodarske komore međunarodni kodeksi za e-trgovinu. Web trgovinom prekoreda.hr upravlja poduzeće Imode d.o.o., čijim radom upravljaju opći uvjeti i prava korisnika.

Kupac u trgovačkom centru prekoreda.hr može biti fizička ili pravna osoba koja uzima u obzir podatke dane prilikom registracije i predaje naloga ili predaje naloga bez registracije. Fizička osoba je svaki korisnik koji nabavlja ili koristi robu i usluge u svrhe izvan svoje profesionalne ili dohodovne djelatnosti. S registracijom ili bez nje, kupac potvrđuje da prihvaća opće uvjete objavljene na web stranici prekoreda.hr i ostale objavljene uvjete i promjene, koje će voditelj objaviti na web stranici prekoreda.hr. Poduzeće Imode d.o.o. a fizičke osobe međusobne obveze reguliraju ovim općim uvjetima i Zakonom o zaštiti potrošača.

 

VRSTE KORISNIKA
Registracijom na www.prekoreda.hr registrirate se i možete kupiti proizvode i steći pravo na kupnju u web trgovini www.prekoreda.hr kao registrirani članovi i također gosti koji izvrše brzu kupnju i ne trebaju se registrirati prije kupnje. Kupac s registracijom ili bez nje potvrđuje da prihvaća opće uvjete objavljene na web stranici prekoreda.hr, ostale objavljene uvjete i promjene koje će upravitelj objaviti na web stranici prekoreda.hr, te opće uvjete pojedinog trgovca od koga kupuje robu.
Nakon registracije u web trgovini, posjetitelj dobiva korisničko ime koje je isto kao i njegova adresa e-pošte i lozinku. Korisnik može promijeniti adresu e-pošte ili lozinku u bilo kojem trenutku. U svom korisničkom profilu možete promijeniti adresu e-pošte i lozinku.

 

POVJERLJIVOST PODATAKA
Web trgovina prekoreda.hr pod upravom poduzeća Imode d.o.o., kao menadžer, upravlja, održava i kontrolira prikupljanje osobnih podataka pojedinaca i članova web trgovine prekoreda.hr u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.


Voditelj baze podataka vodi evidenciju samo za potrebe evidentiranja uplate članarine, vođenja evidencije o pripremi posebnih pogodnosti za članove i informiranja o posebnim promocijama vezanim za rad web trgovine prekoreda.hr.


U svrhe kontakta, pojedinac, član ili trgovac dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. osobna pošta i e-pošta.


Navedene i prikupljene podatke web trgovina prekoreda.hr, kojom upravlja poduzeće Imode d.o.o., obrađuje za vlastite potrebe i neće biti proslijeđena drugim fizičkim i pravnim osobama.


Pojedinačni prodavač u web trgovini prihvaća samo podatke o kupcu koji je kupnju njegove robe izvršio u web trgovini u svrhu isporuke robe, dogovaranja povrata robe, rješavanja reklamacija.


Tijekom upravljanja osobnim podacima pojedinac ima priliku ažurirati podatke i može zatražiti od operatora ili trgovaca u web trgovini trajni ili privremeni prestanak korištenja njegovih osobnih podataka.

 

DOSTUPNOST INFORMACIJA
Poduzeće Imode d.o.o. obvezuje se kupcu uvijek pružiti sljedeće podatke:

 

 • identitet poduzeća (naziv i sjedište poduzeća, registracija i porezni broj),
 • detalji za kontakt koji omogućavaju korisniku brzu i učinkovitu komunikaciju (e-pošta, telefon),
 • bitne karakteristike robe ili usluga (uključujući usluge nakon prodaje i jamstva),
 • dostupnost proizvoda. Proizvodi ponuđeni na web stranici prekoreda.hr dostupni su u razumnom roku. Kupac će biti obaviješten u slučaju da proizvoda nema na zalihi i time će biti duže vrijeme isporuke.
 • uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenja usluge (način, mjesto i rok isporuke). U slučaju kupnje proizvoda od raznih trgovaca unutar Imode d.o.o. kupac može dobiti nekoliko paketa i računa (od svakog trgovca kod kojeg je izvršio narudžbu), ali uz prethodnu najavu.
 • cijene proizvoda na web mjestu postavljene su jasno i nedvosmisleno i mora se jasno pokazati uključuju li već poreze i troškove prijevoza.


Objavljene cijene mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku bez najave. Pojedinačne kupnje cijene se u trenutku slanja narudžbe. Vrijeme i vrijeme emitiranja vidljivi su u primljenoj e-pošti, kao i na nalogu korisnika. Povoljne ponude, prodaje, promocije i ostale ponude vrijede do prodaje posljednjeg proizvoda ili do navedenog roka, koji je posebno naveden u oglasima ili akcijama. Prije kupnje kupci moraju provjeriti cijene u svojoj košarici, jer su cijene u Facebook aplikacijama samo u informativne svrhe i nisu nužno posljednje.


Cijene su predstavljene kao redovne cijene i web cijene ili promotivne cijene. Redovne cijene su preporučene prodajne cijene proizvođača ili uvoznika ili dobavljača. Web cijena odn. promotivna cijena je cijena koja se odnosi na kupnju izvršenu putem interneta u slučaju potpune (100%) uplate u gotovini, plaćanja predračuna putem bankovnog prijenosa, pouzeća ili za online plaćanja putem Leanpay ili kreditnih kartica.
Sve cijene vrijede za jedan (1) komad, ako nije drugačije navedeno. Također je moguće zatražiti jedan popust za jednu kupnju. Popusti se ne zbrajaju, osim ako kupnja nije uvjetovana kupnjom dvaju ili više proizvoda istovremeno. U slučaju primjene nekoliko popusta istovremeno, program automatski odabire i koristi najveći popust za određivanje prodajne cijene. Promocija za popust od 5% pri registraciji odnosi se na odabrane proizvode, popis se može promijeniti bez prethodne najave.


Cijene su objavljene u službenom cjeniku u sjedištu trgovaca u web trgovini. Cjenik uzima u obzir i objavljivanje cijena na web portalu prekoreda.hr. Cijene svih objavljenih proizvoda i usluga u prekoreda.hr web trgovini prikazane su u HRK i uključuju PDV. Ako određenog proizvoda nema na zalihi, cijena se može promijeniti, ali korisnika uvijek obavijestimo o promjeni cijene.

 

KOLAČIĆI
Naša web trgovina koristi kolačiće koji osiguravaju pravilno funkcioniranje funkcionalnosti web trgovine i poboljšavaju korisničko iskustvo.


Web stranica prekoreda.hr dodijeljuje kolačić svakom korisniku na početku svake upotrebe web trgovine za identifikaciju, nadzor košarice i osiguravanje sljedivosti. Kolačić ili takozvani "cookie" pohranjuje se u memoriju poslužitelja samo za vrijeme posjeta web trgovini i briše se nakon jednog sata neaktivnosti. Trgovac također može učitati ili pohraniti određene trajne kolačiće na osobno računalo korisnika, poput npr. korisnički identifikacijski broj u šifriranom obliku za identifikaciju pri sljedećem posjetu web trgovini ili ocjenjivanju proizvoda, uz pomoć kojeg korisnik zna koji su artikli već ocijenjeni, a neizravno i vanjski kolačići usluge Google Analytics koji se koriste za analizu posjeta web mjestu. Trgovac može koristiti ove podatke u anonimiziranom sažetom obliku u svrhe statističke analize. U svrhu osiguranja mrežne sigurnosti, trgovac također prikuplja IP adrese s kojih korisnici pristupaju web trgovini. Prikupljeni podaci obrađuju se samo interno i nikada se ne prosljeđuju trećim osobama ili neovlaštenim osobama.

 

NAČINI PLAĆANJA
Više o načinima plaćanja možete pročitati ovdje.

 

MOGUĆNOST KUPNJE NA PODUZEĆE
Kupnju možete obaviti i na poduzeće. Nakon odabira artikala u košarici, u polje "OIB samo za poduzeća" unesite važeći porezni broj tvrtke. Ako je kupac poduzeće s važećim hrvatskim poreznim brojem, PDV će se odbiti od iznosa kupnje.

 

IZDANJE RAČUNA
Imode d.o.o. nakon isporuke i plaćanja naručenih proizvoda, kupcu također šalje račun u pdf formatu na e-adresu kupca. Račun uključuje podjelu cijene i sve troškove povezane s kupnjom. Kupac je dužan provjeriti točnost podataka prije slanja narudžbe

 

VRIJEME ISPORUKE
Većina proizvoda koji su objavljeni u web trgovini prekoreda.hr i koje pojedinačni prodavač ima na zalihama mora biti isporučena najkasnije do roka isporuke navedenog uz artikl na web mjestu.
prekoreda.hr zadržava pravo produžiti vrijeme isporuke u slučaju više sile (tj. požara, potresa, poplave, rata, virusne situacije, štrajkova, oluja, prometnih gužvi, državnih mjera, drugih nepredviđenih događaja), što može značajno zakomplicirati isporuku naručene robe ili onemogućiti dostavu. Trgovac pojedinac dužan je odmah obavijestiti kupca i dogovoriti novi datum isporuke u slučaju pojave ili prestanka više sile. prekoreda.hr ili poduzeće Imode d.o.o. ne preuzima odgovornost za štetu koja bi mogla nastati duljim rokom isporuke ili neisporukom robe.

 

PRIHVAT I DOSTAVA ROBE
Omogućujemo kupcima isporuku robe putem dobavljača paketne distribucije s kojima smo potpisali ugovor i koji surađuju s prekoreda.hr. Robu dostavljaju kupcu u svim dijelovima Hrvatske. Nositelj troškova dostave je kupac, osim u slučaju besplatne dostave, koja je posebno definirana u općim uvjetima. Operater web stranice nije odgovoran za kašnjenja ili neisporuku robe, osim ako je to bilo namjerno ili iz nemara.

 

OZLJEDE U TRANSPORTU
Kupac je dužan pregledati sadržaj pošiljke po primitku. Potpisivanjem otpremnice potvrđuje količinu i vrstu preuzete robe, jer ne uzimamo u obzir naknadne prigovore u vezi s količinom i vrstom robe. U slučaju oštećenja pošiljke, kupac je dužan prigovoriti na cjelokupnu pošiljku (paket, zaštitno pakiranje, proizvode) dostavljaču koji je dužan riješiti prigovor o svom trošku u slučaju da njegova odgovornost dokazano. Kupac također obavještava trgovca koji je isporučio robu o šteti na pošiljci.

 

JAMSTVO

Proizvodi imaju jamstvo ako su navedeni na jamstvenom listu ili računu. Jamstvo vrijedi prema uputama na jamstvenom listu i nakon predaje računa, a rokovi jamstva navedeni su na jamstvenim karticama ili na računu.


Podaci o jamstvu također su navedeni na stranici na kojoj je proizvod predstavljen i prikazan. Kada proizvod nema jamstvo, to je navedeno pored samog proizvoda. U nedostatku informacija o jamstvu, proizvod nema jamstvo ili su podaci trenutno nepoznati, tako da kupac može kontaktirati trgovca u web trgovini gdje je roba kupljena, koji će pružiti više ažurnih podataka.


Prekoreda.hr kupcima u pravilu nudi 24-mjesečno jamstvo na svoje proizvode, ali samo na nedostatke u proizvodnji proizvoda. Proizvodi označeni kao „Refurbished” imaju 12 mjeseci jamstva.
Prekoreda.hr neće prihvatiti nijednu vraćenu pošiljku koja prethodno neće biti odobrena dodjelom RMA (Odobrenje povrata robe) od strane naše servisne službe.


U slučaju da proizvod predstavljen kao neispravan zapravo nema nikakvih nedostataka, poduzeće Imode d.o.o. obavijesti o povratu novca. Roba će se čuvati 7 dana i čekat će potvrdu od distributera o ponovnoj isporuci proizvoda uz plaćanje novih troškova isporuke ili namjeru odustajanja od narudžbe.


Jamstvo automatski prestaje važiti u sljedećim slučajevima:
Ako je uzrok ozljede ili kvara zlouporaba, nepropisno pridržavanje priloženih uputa za uporabu, nesreća, neravnine, lom, gubitak ili bilo koja druga šteta nastala nepravilnom uporabom proizvoda.
U slučaju popravaka zbog neodržavanja, prerade, neispravnog servisa ili čišćenja.
Upotreba u neprikladnom okruženju (prašina, izloženost izravnoj sunčevoj svjetlosti, vibracijama, ekstremnim temperaturama [manje od 5 ° C i više od 40 ° C]), vlažnosti [manje od 10% i više od 95%] i električnim kvarovima kao što su nezaštićene utičnice, pogrešno uzemljenje ili mrežni napon).

Zlouporaba instaliranog softvera ili uporaba ilegalnog softvera (programske opreme):
Za štetu uzrokovanu virusima i drugim cyber napadima.
Ako je životni vijek proizvoda kraći od navedenog jamstvenog razdoblja.

 

PROIZVODI KOJI SU OZNAČENI KAO "RENOVIRANI" ILI "REFURBISHED"

Refurbished ili obnovljeni (renovirani) proizvodi. To su proizvodi koji su vraćeni u predviđenom roku povrata ili proizvodi koji su korišteni u promotivne svrhe. Neki se prodaju s malo oštećenim ili otvorenim originalnim pakiranjem. Svi su proizvodi, međutim, u savršenom stanju i uključuju službeno jamstvo robne marke. Svaki je proizvod jasno označen stanjem kojem pripada: A +, A, B, C ili D, pri čemu je najlošija ocjena D, a najbolji A +. Jamstvo na ove proizvode je 12 mjeseci.

 

PRAVO POVLAČENJA POTROŠAČA OD UGOVORA I POVRAT ROBE

Fizičke osobe koje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača uspješno izvrše narudžbu u web trgovini prekoreda.hr i slože se s navedenim općim uvjetima, imaju pravo obavijestiti kontakt adresu u roku od petnaest (15) dana od primitka pošiljka koju povuku iz svoje narudžbe, čak i bez navođenja razloga svoje odluke, a povratak zaprimljene narudžbe na našu adresu smatra se obaviješću o prestanku narudžbe.
U tom slučaju kupac mora vratiti primljenu robu na adresu trgovca u trgovački centar iz kojeg je primio isporučenu robu. Roba se mora vratiti na adresu trgovca najkasnije u roku od četrnaest (14) dana od primitka pošiljke. Ako kupac počne koristiti proizvod, gubi pravo na povlačenje narudžbe. U tom slučaju kupac je primljenu robu dužan vratiti neoštećenu i u istoj količini, osim ako je uništena, oštećena, izgubljena ili se njihova količina smanjila bez krivnje kupca. Jedini trošak koji snosi potrošač u odnosu na povrat je trošak povrata robe.


Ako narudžbu izvršava pravna ili fizička osoba koja obavlja pridobitnu djelatnost, bez obzira na njezin pravni organizacijski oblik ili vlasničku pripadnost, a u slučajevima kada kupnja nije izvršena na temelju dodijeljene narudžbe, odredbe prethodnog stavka ne primjenjuju. Svi zahtjevi za povrat robe razmotrit će se pojedinačno u ovim i sličnim slučajevima.


Web trgovina www.prekoreda.hr, kojom upravlja poduzeće Imode d.o.o. nisu odgovorni za:

 • za štetu nastalu nepravilnom uporabom, nesavjesnim rukovanjem, mehaničkim oštećenjima i oštećenjima u slučaju više sile (prenaponski napon, munja itd.)
 • ako je neovlaštena osoba podmetala proizvod ili ako je utvrđeno da je netko neovlašteno ometao proizvod bez našeg pismenog odobrenja prilikom izmjena uređaja
 • u neprofesionalnom dodavanju strukturnih sklopova, proizvoljnom ožičenju elemenata kao što su prekidači, potenciometri, čepovi itd.
 • kada koristite druge elemente koji izvorno ne pripadaju uređaju
 • u slučaju ozljeda uslijed intervencije stranih osoba
 • kada je spojen na pogrešan napon ili vrstu struje
 • u slučaju lošeg upravljanja ili oštećenja zbog nesavjesnog rukovanja.


Mogućnost povrata ne odnosi se na softver, audio i video medije ako je potrošač otvorio sigurnosnu plombu ili je to posebno navedeno pored same stavke.


U slučaju ugovora na daljinu, potrošač ima pravo obavijestiti poduzeće u roku od 14 dana e-poštom (info@prekoreda.hr) ili nekim drugim komunikacijskim kanalom da odustaje od ugovora, bez potrebe da navede razlog za njegovu odluku. Obrazac za odustajanje od ugovora na daljinu možete preuzeti klikom na obrazac / rma.


Potrošač mora robu vratiti poduzeću najkasnije 14 dana nakon obavijesti o odustajanju od narudžbe.

Potrošač vraća robu na adresu Stegne 11a, 1000 Ljubljana.

Jedini trošak koji snosi potrošač u vezi s odustajanjem od narudžbe je izravni trošak povrata robe.

Potrošač mora vratiti proizvod prodavaču neoštećen i u istoj količini, osim ako je artikl uništen, oštećen, izgubljen ili se njegova količina smanjila bez krivnje potrošača.

Prilikom vraćanja robe potrošač također šalje račun za robu i osobne podatke te transakcijski račun na koji želi primiti vraćenu uplatu. Povrat će se izvršiti u roku od 14 dana od primitka obavijesti o odustajanju.
Po odustajanju od ugovora u kojem je korišten promotivni kod ili kod za popust, ta se sredstva smatraju popustom i ne vraćaju se korisniku. Na korisnikov bankovni račun vraća se samo uplaćeni iznos, a istovremeno se promotivni kôd u obliku novog koda vraća korisniku. Po odustajanju od ugovora, poklon bon smatra se sredstvom plaćanja i vraća se korisniku kao poklon bon.

 

ODGOVORNOST ZA STVARNE POGREŠKE

Prodavač proizvoda odgovara za materijalne nedostatke koje je stvar imala u trenutku kada je opasnost prešla na kupca, bez obzira je li on toga bio svjestan ili ne. Prodavač proizvoda također odgovara za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon što opasnost prijeđe na kupca, ako su rezultat uzroka koji je već prije postojao. Ne uzima se u obzir lagana činjenična pogreška.

 

SIGURNOST

prekoreda.hr koristi prikladna tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i pohrane osobnih podataka i plaćanja.
Sigurnim autorizacijama i transakcijama kreditnim karticama upravljaju udaljeni centri za obradu. Autorizacija kreditnih kartica vrši se u stvarnom vremenu uz trenutnu provjeru podataka u bankama. Podaci o kartici nisu pohranjeni na serverima.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

prekoreda.hr na neodređeno vrijeme čuva sljedeće podatke registriranih članova prekoreda.hr: ime i prezime, e-mail adresa, kontakt telefon, primarna adresa i adrese za dostavu, država prebivališta, vrijeme i datum registracije, IP adresa.


Navedene osobne podatke prekoreda.hr koristi u svrhu ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i druge potrebne komunikacije s korisnikom.

Podaci korisnika ni pod kojim uvjetima neće se prosljeđivati ​​neovlaštenim osobama.
Korisnik je također odgovoran za zaštitu osobnih podataka osiguravajući sigurnost svoje adrese e-pošte, korisničkog imena i lozinke te odgovarajuće softverske (antivirusne) zaštite svog računala.

 

O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Komunikacija
prekoreda.hr kontaktirat će korisnika putem sredstava komunikacije na daljinu samo ako se korisnik tome izričito ne protivi. Oglašavanje e-pošte i / ili SMS poruka sadržavat će sljedeće komponente:

 • bit će jasno i nedvosmisleno označeni kao reklamne poruke,
 • pošiljatelj će biti jasno vidljiv,
 • razne kampanje, promocije i druge marketinške tehnike bit će označene kao takve. Uvjeti za sudjelovanje u njima također će biti jasno definirani:
 • način odjave od primanja reklamnih poruka bit će jasno predstavljen,
 • na zahtjev korisnika da ne prima reklamne poruke, uredništvo portala će to izričito poštivati.

 

OCJENE, MIŠLJENJA, PREPORUKE

Mišljenja, ocjene i preporuke koje kupci pišu dio su funkcionalnosti web trgovine i namijenjeni su zajednici svih korisnika.


prekoreda.hr omogućuje da mišljenje napiše bilo koji korisnik Web trgovine, a prije konačne objave uredništvo portala ih pregledava. Prekoreda.hr neće objavljivati ​​mišljenja ili priloge koji su na bilo koji način uvredljivi, neprimjereni ili koji, prema mišljenju prekoreda.hr, ne nude pogodnosti drugim korisnicima i posjetiteljima.


Podnošenjem mišljenja ili komentara korisnik se izričito slaže s uvjetima korištenja svog mišljenja ili komentara i prekoreda.hr omogućuje objavljivanje dijela ili cijelog teksta u svim elektroničkim i drugim medijima. prekoreda.hr ima pravo koristiti sadržaj mišljenja ili komentara neograničeno i u bilo koju svrhu koja je u poslovnom interesu, uključujući objavljivanje u oglasima ili drugim marketinškim komunikacijama.
Istodobno, autor mišljenja izjavljuje i jamči da je vlasnik materijalnih i moralnih autorskih prava za napisana mišljenja i komentare te da ta prava neisključivo i na neodređeno vrijeme prenosi na prekoreda.hr.

 

PRAVNA OBAVIJEST

Web trgovina prekoreda.hr i svi podaci na njemu, slike članaka, grafički i video elementi na web mjestu zaštićeni su i ne smiju se reproducirati ili koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja.

 

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Radi ažurnosti i ispravnosti podataka u web trgovini, trgovci web trgovine nose svoje proizvode. Trgovci u web trgovini prekoreda.hr daju sve od sebe kako bi podaci objavljeni na njegovoj web stranici bili ažurni i točni. Na određenim artiklima podaci o količini, volumenu, dimenzijama ili ostali parametri članka. U tom se slučaju primjenjuju podaci na slici proizvoda.
Ipak, karakteristike proizvoda, vrijeme isporuke ili cijena mogu se promijeniti tako brzo da trgovci u web trgovini prekoreda.hr ponekad ne uspiju ispraviti podatke na web stranicama. U takvom slučaju kupac ima pravo odustati od ugovora ili zamijeniti narudžbu proizvoda kod pojedinog trgovca u web trgovini prekoreda.hr.

 

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Zadržavamo pravo onemogućiti web mjesto ili mu onemogućiti pristup zbog tehničkih ili drugih problema i održavanja, što također znači onemogućavanje ili ometanje korištenja web trgovine. U slučaju tehničkih problema na web mjestu, pridržavamo pravo otkazati predane narudžbe na koje je utjecala tehnička pogreška. U slučaju otkazivanja narudžbe, obavijestit ćemo vas u najkraćem mogućem roku i obavijestiti vas o sljedećim koracima. Morate osigurati da je oprema (antivirus, itd.) Na odgovarajući način zaštićena od pristupa i korištenja web mjesta. Kupac mora osigurati odgovarajuću sigurnost i povjerljivost podataka koji se koriste za prijavu na web mjesto (adresa e-pošte, lozinka). Slike su simbolične, mi nismo odgovorni za njihovu točnost. Opisi proizvoda su samo informativnog karaktera i ne odražavaju njihovo stvarno stanje. Opisi su automatski prevedeni, za greške i nedostatke informacija ne odgovaramo.

 

ŽALBE I SPOROVI

prekoreda.hr poštuje važeće europsko zakonodavstvo o zaštiti potrošača. prekoreda.hr čini sve napore kako bi ispunio svoju dužnost uspostaviti učinkovit sustav za postupanje s pritužbama i imenovati osobu s kojom, u slučaju problema, kupac može kontaktirati telefonom ili e-poštom.
Prigovor se podnosi putem adrese e-pošte prekoreda.hr Postupak rješavanja prigovora je povjerljiv. prekoreda.hr će u roku od pet radnih dana potvrditi da je zaprimio žalbu, obavijestiti kupca koliko će vremena trebati za njezinu obradu i obavještavat će ga o tijeku postupka.
prekoreda.hr svjestan je da je bitna značajka potrošačkog spora, barem što se tiče sudske nagodbe, njegov nesrazmjer između ekonomske vrijednosti zahtjeva i troškova nastalih u rješavanju samog spora. To je ujedno i glavna prepreka da potrošač ne pokrene spor na sudu. Stoga prekoreda.hr nastoji najbolje što može riješiti sve sporove sporazumno. U slučaju sudskog rješavanja sporova, nadležan je sud nadležan za prebivalište potrošača.

 

VANSUDSKO RJEŠENJE POTROŠAČKIH SPOROVA

U skladu sa zakonskim normama, ne prepoznajemo nijednog pružatelja izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova kao nadležnog za rješavanje potrošačkih sporova koje bi potrošač mogao pokrenuti u skladu sa Zakonom o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova. Prekoreda.hr., koji kao davatelj roba i usluga omogućuje web trgovinu na teritoriju Slovenije i Hrvatske, na svojim web stranicama objavljuje elektroničku poveznicu na platformu za mrežno rješavanje potrošačkih sporova.


Taj propis proizlazi iz Zakona o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova, Uredbe (EU) br. Uredba (EZ) br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o mrežnom rješavanju potrošačkih sporova i izmjeni Uredbe (EZ) br. 2016/2004 i Direktive 2009/22 / EZ.

 

PREHRAMBENA I ZDRAVSTVENA DEKLARACIJA OPISA PROIZVODA

Sve informacije na web mjestu web trgovine prekoreda.hr su samo u informativne svrhe i ni na koji način nisu zamjena za savjet liječnika ili drugog medicinskog osoblja, niti mogu biti zamjena za odgovarajuću medicinsku njegu, jer ne priznaju ga zdravstvene vlasti.
Proizvodi i tvrdnje o pojedinačnim proizvodima u ovoj web trgovini nisu ocijenjene od strane državnih institucija i nisu namijenjene liječenju ili prevenciji bolesti. Tekstualni opisi svakog proizvoda samo su informativnog karaktera i nisu potvrđeni od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).
Ako uzimate bilo koje druge lijekove ili druge dodatke prehrani, posavjetujte se s liječnikom prije nego što ih kombinirate sa super hranom.

 

MIŠLJENJA I KOMENTARI KORISNIKA

Mišljenja ili komentari korisnika dio su funkcionalnosti trgovine i namijenjeni su zajednici korisnika. Davatelj dozvoljava da mišljenje napiše bilo koji registrirani korisnik trgovine, a prije konačne objave administrator web mjesta dužan ih je pregledati ili poslati trgovcu na informacije i na pregled. Davatelj usluge neće objavljivati ​​mišljenja ili priloge koji su na bilo koji način uvredljivi ili po mišljenju davatelja usluga ne nude pogodnosti drugim korisnicima i posjetiteljima.

 

SIGURNOST MLADOLJETNIH I DJECE

Oglasne poruke bit će jasno vidljive i jasno odvojene od igara i natjecanja, uzimajući u obzir dob. Svaka komunikacija usmjerena na djecu bit će primjerena njihovoj dobi i neće iskorištavati dječje povjerenje, nedostatak iskustva ili osjećaj odanosti. Pružatelj usluga ne može prihvatiti nalog nekoga za koga zna ili za koga sumnja da je dijete bez izričitog dopuštenja roditelja ili skrbnika.
Pružatelj ne može prihvatiti nikakve osobne podatke koji se tiču ​​djece bez izričitog dopuštenja njihovih roditelja ili skrbnika. Pružatelj usluga također ne smije otkriti podatke dobivene od djece trećoj strani, osim roditelja ili skrbnika.
Davatelj ne smije ponuditi besplatan pristup proizvodima ili uslugama koji su štetni za djecu. Područja koja se smatraju neprikladnima za djecu osigurana su poljem za unos provjere starosti.
Minimalna dob: 18+
Opći uvjeti mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

UVJETI POKLON KARTICE SUPERCARD

Za svaki iznos dostupni su unaprijed određeni broj kodova i broj upotreba. Svaki se kôd može iskoristiti samo jednom. Ako se dogodi da kupac ili više kupaca koriste isti kôd s darovne kartice, uzima se u obzir narudžba koja je prethodno poslala narudžbu s dotičnim kodom.

Nagradna igra 1 (27.11-1.12.2022)
Politika nagradne igre Facebook »Osvojite Galaxy LED Svjetiljku« (14.-21.4.2022)