• Smart TV
 • Aromatic 89Novo
 • Ručni satovi
 • Sunčane naočale
 • Parfemi
 • Mali električni uređaji
 • Notebook računala
 • Prodajni hitovi
 • Električni bicikli
 • TOTALNA RASPRODAJA
 • Za nju & njega
 • Poklon bon

Načini plaćanja

NAČINI PLAĆANJA

Web trgovina prekoreda.hr kupcu izdaje potvrdu narudžbe putem e-maila i u tiskanom obliku po isporuci predmeta, gdje su navedeni troškovi dostave i naručeni artikl. Po isporuci kupac dobiva opće uvjete za vraćanje predmeta i obrazac za vraćanje predmeta. Račun za kupnju dobiva e-poštom. Narudžba koju izvršava korisnik ostaje pohranjena na poslužitelju i korisničkom sučelju davatelja usluge.


Roba je u vlasništvu trgovca u web trgovini sve dok kupac ne podmiri sve obveze. U slučaju da kupac ne uradi svoje financijske i druge obveze, tvrtka ima pravo vratiti kupcu isporučenu i neplaćenu robu.
Web trgovina prekoreda.hr omogućuje sljedeće načine plaćanja:

 

 • gotovinom po primitku putem dostavne službe (dodatak na uplatu od 18,75 HRK),
 • putem predračuna (UPN nalog) na račun poduzeća,
 • kreditnom karticom (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • Leanpay - kupnja na rate (zajam za kupnju).


U slučaju narudžbe samo virtualnog e-proizvoda ili. Trošak dostave e-proizvoda ne naplaćuje se.

 

Mogučnost kupnje na poduzeće

Kupnju možete obaviti i na poduzeće. Nakon odabira artikala u košarici, u polje "OIB samo za poduzeća" unesite važeći porezni broj tvrtke. Ako je kupac poduzeće s važećim hrvatskim poreznim brojem, PDV će se odbiti od iznosa kupnje.

 

Kreditna kartica


Online možete platiti Mastercard ili Visa karticom. Prilikom unosa podataka provjerite jesu li svi podaci točni. Na kraju izvršenja narudžbe odaberite opciju plaćanja kreditnom karticom. Plaćanje ovom metodom vrši se putem sustava Stripe, koji također određuje i izvršava sve uvjete plaćanja i sigurnosne protokole. Za završavanje kupnje, kupac unosi sljedeće podatke o svojoj kartici:

Ime i prezime
broj kartice
CVV kod (3 broja na poleđini)
Valjanost kartice (mjesec i godina)

Nakon (uspješnog unosa podataka) bit ćete preusmjereni na stranicu banke izdavatelja. Postupak se može razlikovati - ovisno o banci. U određenim je slučajevima potrebno unijeti kod koji primate od banke putem tekstualne poruke, u aplikaciji banke ili putem drugih kanala. Unesite kod u polje za unos i potvrdite ga klikom na gumb. Uspjeh transakcije vidljiv je na bankovnom izvodu.

Vaša će uplata biti zabilježena u našem sustavu čim primimo odgovor od obrađivača plaćanja o uspjehu kupnje. Tijekom obrade nemojte zatvarati ili. nemojte osvježavati stranicu, jer to može prekinuti vezu između prekoreda.hr web trgovine i procesora plaćanja. U tom slučaju, molimo vas da nam pišete na info@prekoreda.hr.
 

 

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate moguće je za iznose od 50 € do 3.000 €, na 12 rata.

Kako funkcionira Leanpay?
Nakon što ste odabrali svoj proizvod iz naše ponude, na ekranu odabra načina plaćanja izaberite Leanpay – plaćanje na rate. Sustav će Vas preusmjeriti na Leanpay stranice gdje prolazite proces odobrenja plaćanja na rate. Uz sebe morate imati svoj pametni telefon koji koristite samo Vi, OIB, i IBAN računa na koji primate plaću. Ukoliko zadovoljavate uvjete plaćanja na rate, na svoju e-mail adresu dobiti ćete ugovor o zajmu, plan amortizacije i opće uvjete korištenja Leanpay usluge.

Za više informacija o Leanpay posjetite stranicu www.leanpay.hr ili kliknite na ovaj link: https://app.leanpay.hr/terms-of-use

 

 

Plaćanje predračunom na tekući račun


Kada se odlučite za plaćanje predračunom, e-poštom ćete dobiti podatke o transakcijskom računu na koji uplaćujete iznos. Narudžba se obrađuje tek nakon primitka uplate. Rok za plaćanje je 5 dana od narudžbe, nakon čega se narudžba otkazuje. U slučaju plaćanja predračunom, rok isporuke može se produžiti za 1-3 radna dana.

Podaci o bankovnom računu:

TRR: HR2823600001102968048
Banka: Zagrebačka banka d. d.
Svrha: Ime i prezime uplatitelja
Referenca: broj narudžbe

Za bržu obradu možete nam poslati potvrdu o uplati na info@prekoreda.hr.

Vaša će uplata biti zabilježena u našem sustavu čim primimo odgovor od obrađivača plaćanja o uspjehu kupnje. Tijekom obrade nemojte zatvarati stranice. Nemojte osvježavati stranicu, jer to može prekinuti vezu između prekoreda.hr web trgovine i procesora plaćanja. U tom slučaju, molimo vas da nam pišete na info@prekoreda.hr.