Upozorenje Kolačići se koriste na ovoj stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete s primanjem kolačića s ove web stranice OK
  • Ručni satovi
  • Sunčane naočale
  • Parfemi

Garancija

Jamstvo


Proizvodi imaju jamstvo ako su navedeni na jamstvenom listu ili računu. Jamstvo vrijedi prema uputama na jamstvenom listu i nakon predaje računa, a rokovi jamstva navedeni su na jamstvenim karticama ili na računu.


Podaci o jamstvu također su navedeni na stranici na kojoj je proizvod predstavljen i prikazan. Kada proizvod nema jamstvo, to je navedeno pored samog proizvoda. U nedostatku informacija o jamstvu, proizvod nema jamstvo ili su podaci trenutno nepoznati, tako da kupac može kontaktirati trgovca u mrežnom trgovačkom centru gdje je roba kupljena, koji će pružiti više ažurnih podataka.


Prekoreda.hr kupcima u pravilu nudi 24-mjesečno jamstvo na svoje proizvode, ali samo na nedostatke u proizvodnji proizvoda. Proizvodi označeni kao „Refurbished” imaju 12 mjeseci jamstva.
Prekoreda.hr neće prihvatiti nijednu vraćenu pošiljku koja prethodno neće biti odobrena dodjelom RMA (Odobrenje povrata robe) od strane naše servisne službe.


U slučaju da proizvod predstavljen kao neispravan zapravo nema nikakvih nedostataka, poduzeće Celt d.o.o. obavijesti o povratu novca. Roba će se čuvati 7 dana i čekat će potvrdu od distributera o ponovnoj isporuci proizvoda uz plaćanje novih troškova isporuke ili namjeru odustajanja od narudžbe.


Jamstvo automatski prestaje važiti u sljedećim slučajevima:
Ako je uzrok ozljede ili kvara zlouporaba, nepropisno pridržavanje priloženih uputa za uporabu, nesreća, neravnine, lom, gubitak ili bilo koja druga šteta nastala nepravilnom uporabom proizvoda.
U slučaju popravaka zbog neodržavanja, prerade, neispravnog servisa ili čišćenja.
Upotreba u neprikladnom okruženju (prašina, izloženost izravnoj sunčevoj svjetlosti, vibracijama, ekstremnim temperaturama [manje od 5 ° C i više od 40 ° C]), vlažnosti [manje od 10% i više od 95%] i električnim kvarovima kao što su nezaštićene utičnice, pogrešno uzemljenje ili mrežni napon).

Zlouporaba instaliranog softvera ili uporaba ilegalnog softvera (programske opreme):
Za štetu uzrokovanu virusima i drugim cyber napadima.
Ako je životni vijek proizvoda kraći od navedenog jamstvenog razdoblja.