Upozorenje Kolačići se koriste na ovoj stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete s primanjem kolačića s ove web stranice OK

Dostava

VRIJEME ISPORUKE
Većina proizvoda objavljenih u internetskoj trgovini prekoreda.hr i koje pojedinačni prodavač ima na zalihama mora biti isporučena najkasnije do roka isporuke navedenog uz artikl na web mjestu.
Prekoreda.hr zadržava pravo produžiti vrijeme isporuke u slučaju više sile (tj. požara, potresa, poplave, rata, virusne situacije, štrajkova, oluja, prometnih gužvi, državnih mjera, drugih nepredviđenih događaja), što može znatno zakomplicirati isporuku naručene robe ili onemogućiti dostavu. Trgovac pojedinac dužan je odmah obavijestiti kupca i dogovoriti novi datum isporuke u slučaju pojave ili prestanka više sile. Dostava traje 3-10 dana, što zavisi od načina plaćanja i od dostavne službe, na koju nemamo utjecaja.

PRIHVAT I DOSTAVA ROBE
Omogućujemo kupcima isporuku robe putem dobavljača paketne distribucije s kojima smo potpisali ugovor i koji surađuju s prekoreda.hr.
Robu dostavljaju kupcu u svim dijelovima Republike Hrvatske. Nositelj troškova dostave je kupac, osim u slučaju besplatne dostave, koja je posebno definirana u općim uvjetima. Operater web stranice nije odgovoran za kašnjenja od strane dostavljača (distribucija paketa).

OZLJEDE U TRANSPORTU
Kupac je dužan pregledati sadržaj pošiljke po primitku. Potpisivanjem otpremnice potvrđuje količinu i vrstu preuzete robe, jer ne uzimamo u obzir naknadne prigovore u vezi s količinom i vrstom robe. U slučaju oštećenja pošiljke, kupac je dužan prigovoriti cjelokupnoj pošiljci (paketu, zaštitnom pakiranju, proizvodima) dostavljaču koji je dužan riješiti prigovor o svom trošku u slučaju da se dokaže njegova odgovornost. Kupac također obavještava trgovca koji je isporučio robu o šteti na pošiljci.

CJENIK DOSTAVE

Težina Cjena
0 - 2 kg 30,05 hrk
2 - 5 kg 45,1 hrk
5 - 10 kg 82,76 hrk
10 - 20 kg 165,59 hrk
20 - 50 kg 240,89 hrk
50 - 80 kg 828,31 hrk
80 - 130 kg 1.355,42 hrk
130 - 180 kg 1.882,53 hrk
180 kg + kontaktirajte nas